SCM Communicatie en Loopbaanadvies - Visie op toekomst

Wat kunnen wij u bieden?
 
 
Loopbaanadvies,- en coaching
 
 
Werk is een belangrijk onderdeel van uw leven. Wat als u het werk niet meer prettig vindt ? Mogelijk is het niet leuk of is het bedrijf niet meer in staat u te bieden waar u behoefte aan heeft. Misschien had u zich uw loopbaan wel heel anders voorgesteld. Wellicht is de werkdruk in de loop van de tijd zo hoog zijn dat u overspannen raakt. Vraagt u zich af wie ben ik wat kan en ik wat wil ik?  Op zulke momenten kan loopbaanadvies uitkomst bieden.
 
Ook is het mogelijk kwijtraken van uw baan die u wel heel leuk vond maar waar u geen voldoening meer uit haalt, kan een moment zijn voor loopbaanadvies. Loopbaanadvies geeft u meer inzicht in uw mogelijkheden maar kan u tevens inzicht geven wat uw competenties en uw kwaliteiten zijn.
 
Wat is onze werkwijze? 
 
Het eerste gesprek is een intake gesprek en wordt er tweezijdig besloten of SCM Communicatie en Loopbaanadvies iets voor u zou kunnen betekenen. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis.
Besluit u na de intake met ons in zee te gaan dan gaat u samen met een van onze loopbaanadviseurs aan de slag en wordt er gezamenlijk een werkplan gemaakt. Tijdens dit traject wordt oa aandacht besteed aan het uitvinden wie u bent, wat u wilt, waarom u dat wilt, hoe u dat bereikt en wat uw andere mogelijkheden zijn. Als u hierin inzicht heeft gekregen, bent u beter in staat om een keuze te maken welke functies het beste bij u passen.